Porttelefon

Gør dine medarbejdere trygge med en porttelefon

Alarm og sikring er to yderst vigtige elementer, der skal til for at skabe tryghed for dine medarbejdere og højere sikkerhed for virksomhedens værdigenstande. Med en porttelefon fra Rosborg er din virksomhed uden tvivl godt sikret mod ubudne gæster.

Hos Rosborg har vi et bredt sortiment inden for både porttelefoner og dørtelefoner med forskellige formål og funktioner, hvilket betyder, at vi altid kan finde en løsning som passer til ethvert behov, hvad enten det er vores private kunder eller vores erhvervskunder, som har brug for en porttelefon.

Skab tryghed ved dit private hjem med en porttelefon

Sikringssystemer med en porttelefon anvendes både i opgange i boligforeninger, hos virksomheder og flere andre steder, hvor der er et ønske om at kontrollere, hvem der får adgang til bygningen. En porttelefon kan ligeledes anvendes ved private hjem, hvor der ønskes ekstra sikkerhed på hele grunden, både have og hus.

En porttelefon fra Rosborg kan både bruges alene og kombineres med kameraovervågning og kodelås. Vi garanterer dig en porttelefon med en lydkvalitet i topklasse, som er fremstillet til at kunne tåle mange års brug.

Har du spørgsmål omkring installation og funktion af en porttelefon, eller er du i tvivl om hvilken type porttelefon, du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte Rosborg på tlf. 86 27 08 66. Vi hjælper dig gerne med at finde den mest optimale løsning med en porttelefon ud fra dine ønsker og behov.

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Elmegårdsvej 2
  8361 Hasselager
   
Tlf. 86 27 08 66
post@rosborg.dk