Dørtelefon

Bliv sikret med en dørtelefon fra Rosborg

Tryghed og sikkerhed i hjemmet og på arbejdspladsen er noget, som vi lægger stor vægt på at skabe hos Rosborg, blandt andet via installation af en dørtelefon eller en porttelefon. Vi leverer derfor de bedste sikringsmuligheder i form af en dørtelefon eller porttelefon, tv-overvågning, brandalarmer, tyverialarmer og lignende til virksomheder, boligforeninger og private.

Skal du have købt en ny dørtelefon eller repareret den gamle, så er det Rosborg du skal kontakte. Vi har kompetencerne og udstyret til at sikre dig og din familie med den helt rette dørtelefon.

En dørtelefon holder ubudne gæster væk

Det er blevet mere og mere almindeligt at sikre både store og små virksomheder, men også private hjem mod ubudne gæster, brand, oversvømmelse eller tekniske uheld. Hos Rosborg har vi altid en medarbejder til rådighed, når der skal installeres en ny dørtelefon, tyverialarm, adgangskontrol, en porttelefon, røgdetektorer, tv-overvågning eller overvågning af varme- og ventilationsanlæg.

Med en dørtelefon fra Rosborg har du selv fuld kontrol over hvem, der lukkes ind i bygningen, så ingen ubudne gæster får adgang til dine private områder. En dørtelefon er derfor din sikkerhed for, at du kan føle dig fuldstændig tryg, når du opholder dig i dit private hjem.

Kontakt Rosborg på tlf. 86 27 08 66 og hør mere om hvordan en dørtelefon kan sikre dig og din familie eller medarbejderne på jobbet, samt hvordan en dørtelefon kan holde tyvene væk fra dine vigtige og personlige værdigenstande. 

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Elmegårdsvej 2
  8361 Hasselager
   
Tlf. 86 27 08 66
post@rosborg.dk