Alarm og sikring

Tryghed og sikkerhed i hjemmet står højt på mange menneskers ønskeseddel. Derfor bliver det også mere og mere almindeligt at sikre privat hjem mod ubudne gæster, brand, oversvømmelse eller tekniske uheld.
Vi kan installere både tyverialarm, adgangskontrol / portelefoner, røgdetektorer, tv-overvågning og overvågning af fx varme- og ventilationsanlæg.
Med en sikring tilsluttet en vagtcentral bliver der holdt øje med dit hus, når du ikke er hjemme, og går alarmen, rykker en alarmpatrulje ud og tjekker, om alt er i orden. Hvis der er problemer, bliver den på stedet, til sikkerheden er i orden igen.
Du kan også vælge at modtage besked om alarm via din mobiltelefon.

Spørg os til råds om hvilken løsning, der passer til dit behov.

Brandalarmer redder liv

Måske har du allerede et par røgalarmer i huset eller lejligheden, men faktisk bør du tænke på brandsikring, hver gang der bliver lavet om i hjemmets indretning eller indkøbt nyt elektronisk udstyr.

Skal du kunne sove trygt, bør du overveje brandalarmer i alle rum, og du kan med fordel vælge at få dem forbunder, så alle alarmer går i gang samtidig.

Det kan også være en god idé at vælge brandsikre kabler til vitale funktioner i hjemmet.

Spørgs os til råds om både kabler og brandalarmer.

 

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Elmegårdsvej 2
  8361 Hasselager
   
Tlf. 86 27 08 66
post@rosborg.dk