UPS og Nødstrømsanlæg

Et enkelt lynnedslag kan lamme en virksomhed i timer eller dage.

I dag er IT– installationer og elektronik livsnerven i langt de fleste virksomheder og institutioner. En livsnerve som ikke kan undværes. Og der findes ikke noget, der er mere frustrerende og mindre produktivt, end når computeranlægget går i sort, så man ikke har adgang til sine data.

Med den store mængde data virksomheder ligger inde med, er det nødvendigt at servere og anlæg sikres bedst muligt mod nedbrud, efterfølgende driftstop og nedsat produktivitet.

Her kan vi hjælpe med at installere et UPS- anlæg (uninterruptible power supplies), som sikrer mod strømsvigt og overspænding på nettet.
Ved strømsvigt kobler UPS’en batterier ind som strømkilde og kan - afhængigt af systemet – sikre en uforstyrret drift, eller en kontrolleret nedlukning af systemerne, så de vitale dele ikke tage skade.

Det er ikke kun lyn, der kan skade. Forbigående overspænding i de elektriske installationer kan også gøre skade på både elektriske apparater og computere.

Kontakt os og få at vide, hvordan elektronikken sikres bedst muligt.

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Elmegårdsvej 2
  8361 Hasselager
   
Tlf. 86 27 08 66
post@rosborg.dk