Telefoni / IP telefoni

En god kundebetjening er alfa og omega for en virksomhed eller en institution. Megen kontakt foregår i dag pr. telefon, og kunderne forventer at komme hurtigt igennem til de medarbejdere, de har brug for at tale med – ellers kan det koste virksomheden dyrt.

Trådløse muligheder
I dag findes der uendelig mange teleløsninger, og der kommer hele tiden nye til. Kontakt os for at høre om mulighederne, og hvilket omstillingsanlæg og hvilke telefoner, der han give dine medarbejdere fleksible arbejdsforhold – og kunderne en god betjening.

Et moderne telefonanlæg, som kan finde medarbejderen og viderestille til hans mobil eller trådløse telefon, er en tidssvarende løsning.

Vore eksperter kan hjælpe på tele-området, uanset om det drejer sig om et lille, enkelt omstillingsanlæg eller en større teleløsning.

Kombinerede løsninger
I mange tilfælde kan en kombineret tele- og dataløsning være at foretrække, og vi orienterer gerne om de nyeste kommunikations-muligheder.
Vi har de fagfolk og den ekspertise, der skal til for at finde en individuel og fremtidssikret løsning, der passer til behovene i virksomheden. Vi foretager installation og giver brugerundervisning og efterfølgende service.

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Elmegårdsvej 2
  8361 Hasselager
   
Tlf. 86 27 08 66
post@rosborg.dk