Indeklima

På vores arbejdsplads har indeklimaet stor betydning for, hvordan vi trives.

I moderne byggeri er der meget fokus på god isolering og energibesparende vinduer og døre. Det holder selvfølgelig varmeudgifterne nede, men det går også ofte ud over indeklimaet, fordi luften kun meget langsomt bliver skiftet ud. I et velisoleret byggeri tager det gerne op til 10 timer at udskifte luften, og det går ud over luftkvaliteten. Og så kan det medføre gener som astma og allergi og tørre slimhinder for medarbejderne. 

En anden trussel imod et behageligt indeklima er stærkt sollys ind ad store vinduer. Selv ved ganske lave temperaturer udenfor kan kombinationen af solskin og vinduer skabe et indeklima, som er aldeles svært at arbejde i.

Problemerne kan løses med klimastyring og god ventilation. Vi kan installere et moderne anlæg, som stabilisere temperaturen uden trækgener og samtidig begrænser varmetabet ved at genvinde varmen.

Anlægget kan indstilles så det passer præcis til det pågældende rum, og man kan desuden regulere temperaturen i løbet af døgnet.
Anlægget fungerer således som svalende aircondition, når det er varmt, og giver tilskudsvarme, når det er koldt.

Giv os et kald og hør nærmere om, hvordan vi kan skabe bedre indeklima på din arbejdsplads.

 

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Elmegårdsvej 2
  8361 Hasselager
   
Tlf. 86 27 08 66
post@rosborg.dk