Datainstallationer

Datakommunikation er en uundværlig del af en moderne virksomhed eller institution, og det stiller særlige krav til stik, kabler og installation.
Og bredbånd er en nødvendig del af hverdagen i langt de fleste virksomheder.
Hør os om mulighederne.

Netværk
Vi installerer selvfølgelig interne netværk - både faste og trådløse-, så alle medarbejdere får let adgang til både internet og intranet. Og vores data-eksperter håndterer både løsninger til små virksomheder og store institutioner.

Trådløse netværk
Er en bekvem løsning i mange virksomheder, fordi det gør den bærbare computer virkelig bærbar. Med trådløst netværk er det bare at tage computeren under armen, når en medarbejder skal ind på en kollegas kontor eller til møder. Slut med at lede efter stik og ledninger – medarbejderne kan bruge tasterne og sende mails overalt, hvor netværket dækker.

Tele- dataløsninger
Vi kan selvfølgelig også levere kombinerede tele- og dataløsninger, som lever op til både medarbejdernes og fremtidens krav. Kontakt os for at høre om mulighederne.
Spørg vores data-eksperter til råds om den bedste løsning på din virksomhedens kommunikationsbehov.

Sikring af elektronikken
I dag er elektronik en livsnerve, som ikke kan undværes. Med den store mængde uvurderlige data, som virksomheder ligger inde med, skal servere og anlæg sikres bedst muligt mod nedbrud, efterfølgende driftsstop og nedsat produktivitet.
Her kan vi hjælp med at installere et UPS-anlæg (uninterruptible power supplies), som sikrer mod strømsvigt ved overspænding, fx som følge af lynnedslag.

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Elmegårdsvej 2
  8361 Hasselager
   
Tlf. 86 27 08 66
post@rosborg.dk